25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμες νέες beta για τα iOS 10.1 και tvOS

    iphone-7-front-780x521

    Η Apple dropped σήμερα έκανε διαθέσιμες νέες beta builds για τους προγραμματιστές με την κυκλοφορία τόσο της iOS 10.1 beta 3 όσο και της tvOS 10.0.1 beta 3.

    Οι νέες αυτές beta έρχονται κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα από την στιγμή που η Apple έδωσε στους προγραμματιστές της της beta 2.

    Οι προγραμματιστές μπορούν να λάβουν την iOS 10.1 beta 3 απ ευθείας από το developer center της Apple ή μέσω over-the-air ΟΤΑ αναβάθμισης αν έχουν εγκατεστημένο το configuration αρχείο από τις ρυθμίσεις του iPhone ή iPad.

    Το tvOS 10.0.1 μπορεί να εγκατασταθεί ως plugging στο Apple TV από το Mac και μέσω USB.

    Οι προηγούμενες beta του iΟS πέρα από μια σειρά διορθώσεων και βελτιώσεων έφεραν και το πολυαναμενόμενο Portrait Mode στο iPhone 7 Plus καθώς και νέα εφέ στην εφαρμογή των Μηνυμάτων.

    Για ότι νεότερο βρούμε στις νέες αυτές beta θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles