18.3 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple αποκτά startup πίσω από το Infinite Music Engine που προσαρμόζει τη μουσική στους παλμούς της καρδιάς σας

    Η Apple εξαγόρασε την AI Music, μία εταιρία που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργεί sountracks και “adaptive” μουσική. Σύμφωνα με το Bloomberg, η AI Music ανέπτυξε μία “Infinite Music Engine” που προορίζεται στο να δώσει λύσεις για τον ήχο σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ, publishers και εταιρίες γενικότερα.

    Όπως αναφέρει το Bloomberg, η τεχνολογία της AI Music μπορεί να δημιουργήσει soundtrack χωρίς δικαιώματα με χρήση AI. Τα soundtrack είναι δυναμικά και μπορούν να αλλάξουν με βάση την αλληλεπίδραση των χρηστών σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, ένα τραγούδι μπορεί να έχει διαφορετικό τόνο κατά τη διάρκεια πιο έντονων τμημάτων μιας προπόνησης.

    Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει την εξαγορά, επομένως το ποσό που καταβλήθηκε παραμένει άγνωστο, όπως και τα σχέδια για την ενσωμάτωση των τεχνολογιών αυτών στα προϊόντα της. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Apple εργάζεται για σημαντικές βελτιώσεις στο Apple Music φέτος, καθώς η εταιρεία απέκτησε επίσης την υπηρεσία κλασικής μουσικής Primephonic τον Αύγουστο του 2021.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.