23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple αποκαλύπτει τη σειρά «Big Beasts» για την Ημέρα της Γης

    Ενόψει της Ημέρας της Γης στις 22 Απριλίου 2023, το Apple TV+ ανακοίνωσε μια νέα σειρά με «τους πιο σαγηνευτικούς γίγαντες της φύσης» και αφήγηση του Tom Hiddleston.

    Το 2022, η Apple σηματοδότησε την Ημέρα της Γης με μια σειρά από εφαρμογές, podcast και περιπάτους στην εφαρμογή Fitness. Για το 2023, αρχίζουν οι εορτασμοί με την κυκλοφορία αυτού του ντοκιμαντέρ για τη φύση.

    «[Γυρισμένη] σε δύο χρόνια, η σειρά οδηγεί το κοινό σε ένα επικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο», λέει η Apple σε μια δήλωση, «από τους παγωμένους πόλους μέχρι τα τροπικά δάση, για να συναντήσει τους πιο σαγηνευτικούς γίγαντες της φύσης».

    «Το «Big Beasts» περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ογκώδη είδη του κόσμου σε 17 χώρες», συνεχίζει η Apple, «συμπεριλαμβανομένης της γκρίζας φάλαινας, της φώκιας ελέφαντα, της γιγάντιας βίδρας, του γορίλα, του ιπποπόταμου, της καφέ αρκούδας, της στρουθοκάμηλου, του ουρακοτάγκος, της τίγρη και της πολική αρκούδα».

    Το “Big Beasts” θα προβάλλεται στο Apple TV+ από τις 21 Απριλίου 2023. Δύο νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα κάθε Παρασκευή έως τις 19 Μαΐου 2023.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.