17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η ευαισθησία κουμπιού στερεάς κατάστασης των iPhone 15 Pro θα μπορεί να προσαρμοστεί για θήκες και γάντια

    Οι χρήστες του iPhone 15 Pro και του iPhone 15 Pro Max θα μπορούν να προσαρμόσουν την ευαισθησία των κουμπιών στερεάς κατάστασης στη συσκευή τους, χάρη σε μια νέα εναλλαγή ευαισθησίας στις Ρυθμίσεις. Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με λεπτομέρειες που παρέχονται από μια μέχρι τώρα αξιόπιστη πηγή που μοιράστηκε πρόσθετες λεπτομέρειες στα φόρουμ MacRumors.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ίδιος ανώνυμος leaker αποκάλυψε ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα χρησιμοποιούν ένα νέο τσιπ εξαιρετικά χαμηλής ενέργειας που θα επιτρέπει στα νέα κουμπιά στερεάς κατάστασης έντασης ήχου, τροφοδοσίας και “Action” να παραμένουν λειτουργικά όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη ή απενεργοποιείται λόγω της μπαταρίας.

    Ορισμένοι χρήστες iPhone εξέφρασαν αμέσως ανησυχίες σχετικά με το πώς θα λειτουργούν σωστά τα νέα κουμπιά όταν τοποθετείται μια θήκη ή όταν φορούν γάντια. Σε απάντηση, ο leaker αποκάλυψε ότι το iOS 17 θα περιλαμβάνει μια νέα εναλλαγή στις Ρυθμίσεις που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την ευαισθησία των κουμπιών για να προσαρμόζονται σε αυτά τα διαφορετικά σενάρια χρήσης.

    Οι κατασκευαστές θηκών iPhone συνήθως λαμβάνουν λεπτομέρειες σχεδιασμού για τα επερχόμενα μοντέλα της Apple πριν από την κυκλοφορία, που τους επιτρέπουν να κάνουν τροποποιήσεις για την τοποθέτηση κουμπιών και άλλες εξωτερικές αλλαγές. Σε συνδυασμό με τη νέα ρύθμιση ευαισθησίας, αυτό θα πρέπει να αποφύγει τυχόν προβλήματα με τις ιδιαιτερότητες των νέων κουμπιών, τα οποία θα ανιχνεύουν πατήματα, τον χρόνο και ανταποκρίνονται σε διάφορα επίπεδα πίεσης μέσω της χρήσης ενός νέου μηχανισμού τύπου Force Touch και Taptic Engine.

    Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, τα κουμπιά στερεάς κατάστασης αναμένεται να είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα iPhone 15 Pro, με τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 να διατηρούν τον ίδιο παραδοσιακό μηχανισμό κουμπιών όπως στη σειρά iPhone 14. Το iPhone 15 Pro κερδίζει επίσης ένα νέο προσαρμόσιμο κουμπί Action αντί του διακόπτη σίγασης, με ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης που αντικαθιστά τα ξεχωριστά κουμπιά αύξησης/μείωσης έντασης ήχου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.