17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η ταινία Tetris διαθέσιμη τώρα στο Apple TV+

    Σήμερα, το Apple TV+ κάνει πρεμιέρα της νέας του ταινίας Tetris, με πρωταγωνιστή τον Taron Egerton. Το Tetris αφηγείται την μαχόμενη ιστορία της απόκτησης των δικαιωμάτων στις ΗΠΑ για το επιτυχημένο παιχνίδι παζλ, το οποίο εφευρέθηκε από έναν Ρώσο. Ως εκ τούτου, η επίτευξη της συμφωνίας περιλαμβάνει σκληρές διαπραγματεύσεις εν μέσω εντάσεων του Ψυχρού Πολέμου.

    Το Tetris δεν είναι μια ταινία για το ίδιο το παιχνίδι. τα μπλοκ Tetromino δεν είναι οι χαρακτήρες. Η ταινία στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με βιογραφική ταινία. Ακολουθεί τον Henk Rogers (τον οποίο υποδύεται ο Taron Egerton) στην αναζήτησή του στη Ρωσία για να συνεργαστεί με τον εφευρέτη του Tetris, Alexey Pajitnov, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα στο παιχνίδι.

    Αυτό συνεπάγεται σύγκρουση με τη ρωσική κυβέρνηση, όταν οι σχέσεις με τους Σοβιετικούς ήταν ήδη τεταμένες λόγω του Ψυχρού Πολέμου. Η αληθινή ιστορία της απόκτησης των δικαιωμάτων έχει εκπληκτικά δραματικές και τεταμένες στιγμές, αν και φυσικά η κινηματογραφική εκδοχή είναι υπερβολική, συμπεριλαμβανομένης μιας σεκάνς καταδίωξης αυτοκινήτου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.