22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αναφέρει πως το iOS 13 είναι πλέον εγκατεστημένο στο 50% όλων των iPhones, η υιοθέτηση του iPadOS έφτασε στο 33%

    Η Apple σήμερα έδωσε μια πρώτη εικόνα δημόσια για την υιοθέτηση των δύο νέων μεγάλων αναβαθμίσεων των λογισμικών της, των iOS 13 και iPadOS. Η εταιρεία αναφέρει πως μέχρι σήμερα το 50% όλων των iPhone και iPod Touch επί του συνόλου των ενεργών συσκευών έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση του iOS 13 ενώ την ίδια στιγμή το 33% όλων των iPads έχει εγκατεστημένο το iPadOS.

    Επί αυτού του συνόλου η Apple τονίζει πως το 55% των iPhones που πουλήθηκαν τα 4 τελευταία χρόνια έχουν εγκατεστημένο το iOS 13, ενώ το 38% έχει εγκατεστημένο το iOS 12. Μόνο το 7% των ενεργών συσκευών έχει εγκατεστημένη μια παλαιότερη έκδοση του λογισμικού.

    Σε σύγκριση το iOS 12 την ίδια περίοδο είχε έναν παρόμοιο ρυθμό υιοθέτησης.

    Βέβαια εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως πέρυσι στο iOS 12 συμπεριλαμβανόταν και η βάση των iPads ενώ φέτος με την iOS 13 αναφερόμαστε καθαρά σε iPhone και iPod Touch συσκευές.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles