19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple αναμένει μεγάλη ζήτηση για τα επερχόμενα Silicon MacBooks της

    Οι παραγγελίες της Apple στους προμηθευτές της που έχουν να κάνουν με τα επερχόμενα MacBooks που θα έχουν έναν επεξεργαστή σχεδιασμού της εταιρείας είναι πολύ μεγάλες δείχνοντας πως η Apple αναμένει πως αυτά θα έχουν μεγάλη ζήτηση με το κυκλοφορήσουν στην αγορά.

    Οι αρχικές παραγγελίες εικάζεται πως είναι ίσες με το 1/5 των συνολικών πωλήσεων που είχε η MacBook σειρά πέρυσι.

    Το Nikkei Asia αναφέρει.

    “H Apple ζήτησε από τους προμηθευτές της την παραγωγή 2.5 εκατομμυρίων MacBook Laptops που θα έχουν τον δικό της επεξεργαστή για τις αρχές του 2021. Η εταιρεία φαίνεται να θέλει το γρηγορότερο να κόψει τους δεσμούς της με την Intel. Αυτές οι παραγγελίες αποτελούν το 20% των MacBook αποστολών για το 2019 οπότε σίγουρα η Apple πιστεύει πως τα πρώτα αυτά ARM μηχανήματα θα έχουν σημαντική ζήτηση στην αγορά.”

    Φυσικά αναμένουμε να δούμε για πρώτη φορά αυτά τα μηχανήματα στο event της Apple την επόμενη εβδομάδα. Η εταιρεία μάλιστα με το easter egg επαυξημένης πραγματικότητας έδειξε πως το ψηφιακό One More Thing event της Τρίτης θα εστιάσει στα MacBook.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.