23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε νέες Smart Battery θήκες για τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro

    Μετά από περίπου 2 μήνες της έλευσης στην αγορά των νέων iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max η Apple ανακοίνωσε χθες τις νέες Smart Battery Θήκες για αυτές τις συσκευές. Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν πέρα από το μεγαλύτερο άνοιγμα στο πίσω μέρος είναι και η ενσωμάτωση ενός κάμερα κουμπιού.

    Η Apple διατήρησε την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης η οποία υπήρχε και στις θήκες που κυκλοφόρησαν πέρυσι και ταυτόχρονα, πρόσθεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο κουμπί το οποίο ανοίγει την κάμερα του κινητού, ακόμη και αν το smartphone είναι κλειδωμένο.

    Το κουμπί βρίσκεται τοποθετημένο στην κάτω δεξιά πλευρά της θήκης και το παρατεταμένο πάτημα του θα ξεκινήσει την καταγραφή βίντεο χρησιμοποιώντας την νέα λειτουργία QuickTake.

    Σύμφωνα με την Apple, τα Smart Battery Cases μπορούν να φορτίσουν τα νέα iPhones έως και 50% πράγμα που σημαίνει ότι η ίδια η θήκη έχει χωρητικότητα περίπου 2000mAh.

    Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι αυτοί του άσπρου, μαύρου και ροζ και με τιμή στα $129.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles