11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αναζητάει Oscars και Emmys | Κάποιο από το βίντεο περιεχόμενο της νέας υπηρεσίας θα είναι δωρεάν για τους καταναλωτές

    Μια αναφορά του Bloomberg αναφέρει κάτι που είχαμε διαβάσει και παλαιότερα και που έχει να κάνει με την απόφαση της Apple να προσφέρει τουλάχιστον κάποιο από το περιεχόμενο της αναμενόμενης βίντεο streaming υπηρεσίας της δωρεάν για τους χρήστες των Apple συσκευών.

    Η CNET είχε αναφέρει ακόμη και ότι το πρωτότυπο περιεχόμενο της Apple θα είναι δωρεάν με την εταιρεία να χρεώνει την πρόσβαση σε περιεχόμενο των συνεργατών που θα έχει σε αυτή την νέα υπηρεσία.

    Το Bloomberg αναφέρει επίσης πως η Apple έχει θέσει υψηλούς στόχους για το δικό της περιεχόμενο στοχεύοντας μάλιστα βραβεία όπως τα Oscars και τα Emmys για τις δικές της σειρές και ταινίες.

    Στο δημοσίευμα αυτό έχουμε μόνο μια πρόταση που κάνει λόγο για δωρεάν περιεχόμενο αλλά χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

    “Η Apple θα χρεώνει για κάποιο περιεχόμενο ενώ θα υπάρχει και βίντεο περιεχόμενο δωρεάν για τους κατόχους των Apple συσκευών”

    Το δημοσίευμα εστιάζει περισσότερο στην πρόθεση της Apple να κερδίσει μεγάλες διακρίσεις στον χώρο αυτό μέσα από αυτή την νέα υπηρεσία της.

    “Η Apple προσλαμβάνει στρατηγικούς αναλυτές έτσι ώστε να δημιουργήσει καμπάνιες με στόχο βραβεύσεις στον χώρο του θεάματος όπως τα Oscars και τα Emmys. H ομάδα αυτή που σχηματίζει η Apple έχουν εμπειρία μεγάλη στον χώρο και έχουν φέρει πολλές διακρίσεις στον χώρο αυτό. Άνθρωπος κοντά στα πλάνα της Apple τονίζει πως η εταιρεία έχει στόχο την διάκριση σε Emmy βραβεία το 2020.”

    Φυσικά αυτή η στόχευση της Apple για βραβεία του πρωτότυπου βίντεο περιεχομένου που θα κυκλοφορήσει δεν έχει να κάνει μόνο με την υστεροφημία της.

    “Το να κερδίζεις μεγάλα βραβεία σίγουρα αποτελεί και πόλο έλξης νέων συνδρομητών στην υπηρεσία σου. Επίσης με αυτό τον τρόπο προσελκύεις ευκολότερο και μεγάλα ονόματα στον χώρο της σκηνοθεσίας και ηθοποιίας”

    Η Apple έχει ήδη δύο studios στον δυναμικό της που έχουν βραβευτεί με όσκαρ με αυτά να είναι τα A24 και Cartoon Saloon.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles