14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple αναγνωρίζει το πρόβλημα αναβάθμισης του ποσοστού μπαταρίας σε 6S και 6S Plus

    screen-shot-2016-01-16-at-4-38-12-pm

    Μετά από μια πληθώρα παραπόνων από χρήστες η Apple τελικά κοινοποίησε χθες ένα κείμενο υποστήριξης αναγνωρίζοντας έτσι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα iPhone 6S και 6S Plus που οδηγούσε την ένδειξη του ποσοστού της μπαταρία να μην αυξομειώνεται κατά την χρήση της συσκευής. Αυτό σημαίνει πως στην οθόνη εμφανιζόταν πάντα πολύ περισσότερη μπαταρία από ότι τελικά είχε η συσκευή παραπλανώντας τον χρήστη.

    Στο κείμενο της Apple η εταιρεία αναφέρει πως ήδη δουλεύει πάνω σε μια διόρθωση αυτού και τονίζει πως το πρόβλημα δημιουργείται με το που κάποιος χρήστης αλλάζει την ζώνη ώρας είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα όταν κάποιος ταξιδεύει.

    “Αν αλλάξετε την ζώνη ώρας στο iPhone 6s ή 6s Plus χειροκίνητα ή αυτό γίνει αυτόματα όταν ταξιδεύετε τότε ίσως παρατηρήσετε πως το ποσοστό της μπαταρίας της συσκευής σας δεν αυξομειώνεται σωστά” αναφέρει χαρακτηριστικά η Apple.

    Σε ότι αφορά την λύση η Apple αναφέρει πως αν ο χρήστης που παρατηρήσει κάτι τέτοιο κάνει restart την συσκευή του τότε το πρόβλημα θα διορθωθεί προσωρινά η εναλλακτικά να πάει στο Settings > General > Date & Time και να βεβαιωθεί πως έχει ενεργοποιηθεί το “Set Automatically”.

    Σίγουρα η παραπάνω λύση δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά τα ευχάριστα νέα είναι πως η Apple ήδη δουλεύει πάνω σε μια μόνιμη διόρθωση για αυτό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles