17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέα αναφορά κάνει λόγο πως ίσως να μην δούμε το Apple Watch 2 τον Μάρτιο

    apple_watch_blue_move_close_demo

    Μην είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι πως θα δούμε ένα νέο Apple Watch τον Μάρτιο αναφέρει με σημερινό του δημοσιεύμα το TechCrunch.

    Βάση πηγών του που είναι κοντά στα πλάνα της εταιρείας αναφέρει πως μια παρουσιάση των Μάρτιο για το δεύτερης γενιάς Apple Watch είναι αρκετά νωρίς για την Apple.

    “Δεν είμαι σίγουρος ότι θα το δούμε τόσο νωρίς. Διάφορα που άκουσα και απο διαφορετικές πηγές μου δείχνουν πως δεν θα δούμε τελικά ένα νέο Apple Watch τον Μάρτιο. Διάφορα νέα αξεσουάρ και συνεργασίες της Apple είναι πολύ πιθανές για εκείνο το χρονοδιάστημα αλλά για το εν λόγω μοντέλο. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά έχω ακούσει αρκετά που να δείχνουν κάτι τέτοιο και αυτό δημοσιοποιώ και την θέση μου” αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος του site.

    Το άρθρο επίσης αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη κίνηση στην παραγωγική αλυσίδα της Apple που θα έδειχνε πως το Apple Watch 2 είναι κοντά στο να μπει σε γραμμή παραγωγής. Επίσης η ομάδες λογισμικού της Apple δεν έχουν κάνει κάποια σημαντική κίνηση αυτό το διάστημα.

    Παρά το παραπάνω ένα event τον Μάρτιο είναι πιθανό. Εκεί αναμένουμε το iPad Air 2 και ίσως ένα νέο 4 ιντσών iPhone – αν και για αυτό κρατάμε μικρό καλάθι.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles