18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple αλλάζει την μέθοδο κατασκευής του σασί για το iPhone 8

    iphone-8-concept-03

    O αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo έχει προβλέψει πως το iPhone 8 θα έχει έναν τελείως νέο σχεδιασμό και πιο συγκεκριμένα έναν από γυαλί παρόμοιο με αυτό που συναντήσαμε για πρώτη φορά στο iPhone 4.

    Αναφέρει μάλιστα πως το γυάλινο αυτό σασί θα συγκρατείτε αυτή την φορά περιμετρικά από ανοξείδωτο ατσάλι και έτσι τουλάχιστον για αυτό το μοντέλο η Apple θα αποχαιρετίσει το αλουμίνιο.

    Σήμερα το DigiTimes ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην παραπάνω υπόθεση.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του λοιπόν και βάση πηγών από την παραγωγική αλυσίδα της Apple η εταιρεία θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία κατασκευής του ανοξείδωτου ατσαλιού για το σασί.

    Οι παραγγελίες κατασκευής αυτού και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα γίνουν τόσο στην Foxconn όσο και στην Αμερικανική Jabil για αυτό τον σκοπό – προμηθευτές που είχε χρησιμοποιήσει η Apple και στο iPhone 4.

    Η Apple με την νέα μέθοδο αυτή θα κρατήσει χαμηλά το κόστος της δημιουργίας του σασί μιας και αντικειμενικά η κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι είναι πιο ακριβή λόγω σμίλευσης από την CNC μέθοδο που χρησιμοποιούσε μέχρι και σήμερα για τα αλουμινένια σασί των iPhone της.

    Η τελικά συναρμολόγηση εικάζεται πως θα γίνεται από τις Foxconn, Pegatron και Wistron.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles