21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple έφτασε τις 1.5 δις ενεργές συσκευές με το ~80% των πρόσφατων iPhones και iPads να τρέχουν την iOS 13

    Σχολιάζοντας το πρώτο τρίμηνο του 2020 που έφερε νέο ρεκόρ στην εταιρεία από άποψη εσόδων και κερδών ο Tim Cook ανέφερε και το πόσες ενεργές συσκευές βρίσκονται στα χέρια των καταναλωτών καθώς και τον βαθμό υιοθέτησης της iOS 13 έκδοσης.

    Η Apple ανέφερε ρεκόρ εσόδων που έφτασαν τα $91.8 δις και αυτό σημαίνει πως περισσότερες Apple συσκευές από ποτέ βρίσκονται πλέον στα χέρια των καταναλωτών.

    Πέρυσι την ίδια περίοδο ο Tim Cook είχε αναφέρει πως η Apple είχε 1.4 δις συσκευές με τις 900 εκατομμύρια από αυτές να είναι iPhones. Σήμερα λοιπόν ανέφερε πως η βάση των ενεργών συσκευών της Apple είναι στο 1.5 δις.

    Δεν ανέφερε πόσες από αυτές είναι iPhones αλλά εικάζουμε πως θα είναι κοντά στο 1 δις συσκευών. Υπάρχει μια σταθερή αύξηση εδώ με την Apple να αυξάνει τις ενεργές της συσκευές κάθε χρόνο σε ότι αφορά το iPhone κατά 100 εκατομμύρια.

    Την ίδια στιγμή στο Developer site της εταιρείας η Apple παρουσίασε τον βαθμό υιοθέτησης των iOS 13 και iPadOS 13 ο οποίος έφτασε σχεδόν το 80%.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles