20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple έστειλε προσκλήσεις για το WWDC keynote στις 13 Ιουνίου

    AR72014-WWDC-Wallpaper-2016

    H Apple σήμερα έστειλε προσκλήσεις σε μερίδα του τύπου για το Keynote της στο Worldwide Developers Conference. Ως είθισται το keynote – παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του συνεδρίου και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου και στις 10.00 am ή 20.00 ώρα Ελλάδος αν προτιμάτε.

    Στο ετήσιο αυτό συνέδριο η Apple μας παρουσιάζει ότι νέο θα δούμε στις πλατφόρμες της και έτσι θα έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το τι έρχεται για το iOS 10, OS X 10.12, tvOS και watchOS 3.

    Μέσα σε όλα περιμένουμε και σύμφωνα με διαρροές και φήμες να δούμε την Siri για πρώτη φορά στο Mac, την ανασχεδιασμένη υπηρεσία μουσικής Apple Music, ένα Siri Development Kit για τους προγραμματιστές και πολλά ακόμη με άμεσο αποδέκτη φυσικά και τους προγραμματιστές της Apple.

    Μπορεί να δούμε ακόμη και κάποιες hardware αναβαθμίσεις εκείνη την μέρα όπως νέα MacBooks, μια νέα Retina Thunderbolt οθόνη ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να έχουμε και μια πρώτη εικόνα της συσκευής που ετοιμάζει η Apple και θα συναγωνιστεί το Amazon Echo.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles