19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 9.1 beta 5 σε developers και beta testers

    iOS-9.1-Beta-5-main

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 9.1 beta 5 τόσο στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της όσο και στα μέλη του Public Beta προγράμματος της.

    Η κυκλοφορία αυτή είναι η 5η της πρώτης μεγάλης αναβάθμισης του νέου iOS 9 και έρχεται με μια σειρά βελτιώσεων για τους χρήστες.

    Η beta 5 αυτή έρχεται σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της beta 4 στους προγραμματιστές. Όπως και η προηγούμενη περιέχει μια σειρά βελτιώσεων και bug fixes – ακόμη δεν έχουμε εικόνα για το αν περιέχει κάποιο νέο χαρακτηριστικό.

    Όπως αναφέραμε και αρχικά το iOS 9.1 είναι η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού της Apple iOS 9 για iPhones, iPads και iPod Touches. Όταν κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό οι χρήστες πέρα από τις βελτιώσεις θα βρούνε μια σειρά από νέα emoji εικονίδια καθώς και μια σειρά από νέα wallpapers.

    Επίσης η νέα έκδοση θα δώσει μια βάση έτσι ώστε οι προγραμματιστές να ξεκινήσουν να ενσωματώνουν το Live Photos καθώς επίσης στην νέα αυτή έκδοση θα έχουμε και την υποστήριξη του Apple Pencil για το iPad Pro που θα γίνει διαθέσιμο τον επόμενο μήνα στην αγορά.

    Όποιος έχει την 4η beta του iOS 9.1 μπορεί να κάνει λήψη της 5ης αυτής beta μέσω OTA ή εναλλακτικά από το Settings >> General >> Software Update.

    Η ίδια η αναβάθμιση είναι περίπου 1.4 GB για αυτούς που θα την εγκαταστήσουν για πρώτη φορά από το Apple Developer Portal.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles