20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple έδωσε το πράσινο φως για την 2η σεζόν του Truth Be Told της Apple TV+ υπηρεσίας

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Coming Soon, η σειρά της Apple TV+ Truth to be Told ανανέωσε για 2η σεζόν. Η μίνι σειρά μυστηρίου λοιπόν θα έρθει με νέα επεισόδια και έτσι θα απολαύσουμε την Octavia Spencer για ακόμη μια φορά.

    Η διάσημη ηθοποιός επανέρχεται δριμύτερη στον ρόλο δημοσιογράφου ‘Poppy Parnell’ που ειδικεύεται στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Η είναι host podcast και όπως είδαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο της ιστορίας, όπου και είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του δολοφόνου ‘Warren Cave’ (Aaron Paul).

    Πλέον, στο νέο κύκλο επεισοδίων προχωράει στην εξέταση μίας νέας υπόθεσης. Η Reese Witherspoon που επωμίζεται καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού στο συγκεκριμένο project δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με έχει συναρπάσει το να κάνουμε μία ακόμη σεζόν του ‘Truth Be Told’ με την Apple, με την απίστευτα δημιουργική ομάδα των παραγωγών, και την αστείρευτα ταλαντούχα Octavia Spencer. Ανυπομονώ να δω πώς ξεδιπλώνεται το επόμενο κεφάλαιο για την ‘Poppy Parnell’!».

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles