22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Amazon σε μια ακόμη επική παραγωγή αυτή την φορά με το Wheel of Time

    Το Game of Thrones πλέον ανήκει στο παρελθόν και έτσι υπάρχει ένα έλλειμμα σε επικές ταινίες φαντασίες. Αυτό το αναγνωρίζουν οι υπεύθυνοι του Amazon και θέλουν να συμπληρώσουν αυτό το κενό όσο καλύτερα γίνεται.

    Το Wheel of Time λοιπόν, μια από τις δημοφιλείς σειρές φαντασίες του Ρόμπερτ Τζόρνταν, θα είναι το επόμενο επικό στοίχημα της Amazon, η οποία επενδύει όλο και περισσότερο στη διαδικτυακή της πλατφόρμα με στόχο να ανταγωνιστεί Netflix και Disney+.

    Η παραγωγή θα είναι του Ρέιφ Τζούντικινς των Agents of SHIELD και Hemlock Grove ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα συναντήσουμε την υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικέιου Ρόζαμουντ Πάικ («Gone Girl»). Η Πάικ θα υποδύεται τη Moirane, μέλος μιας ισχυρής οργάνωσης γυναικών των Aes Sedai.

    Το Wheel of Time αποτελείται από 14 τόμους, ένα πρίκουελ και δυο συνοδευτικά (companion) βιβλία. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του πρώτου τόμου με τίτλο Ο Οφθαλμός του Κόσμου:

    “Ο τροχός του Χρόνου γυρνά, και οι Εποχές έρχονται και φεύγουν, αφήνοντας πίσω αναμνήσεις που γίνονται θρύλος. Ο θρύλος ξεθωριάζει και γίνεται μύθος· ακόμα και ο μύθος έχει ξεχαστεί από καιρό, όταν ξανάρχεται η Εποχή που τον γέννησε. Στην Τρίτη Εποχή, την Εποχή της Προφητείας, ο Κόσμος και ο Χρόνος στέκουν μετέωροι. Όσα υπήρξαν, όσα θα υπάρξουν κι όσα υπάρχουν, ίσως πέσουν στη Σκιά.”

    Μετά λοιπόν την πολυαναμενόμενη (και πανάκριβη) επιστροφή στη Μέση Γη, η Amazon βάζει στόχο στην επιτυχία και με τον Τροχό του Χρόνου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles