22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Adobe εκθειάζει τον όρο δημιουργία στο νέο iPad Pro [Video]

    iPad-Pro-Apple-Pencil-780x520

    O Adobe’s VP of Products, Scott Belsky, τονίζει πως το νέο iPad Pro θα μεταμορφώσει το πως κάποιος μπορεί να δημιουργήσει κάτι με ένα tablet και σύμφωνα με κάποιους από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες της εποχής μας αυτή του η δήλωση έχει μια πάρα πολύ μεγάλη βάση.

    Λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα του iPad Pro στην αγορά η Adobe κάλεσε κορυφαίους σχεδιαστές και σκιτσογράφους έτσι ώστε να τεστάρουν τις εφαρμογές της εταιρείας στην νέα αυτή συσκευή. Illustrator Draw, Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Photoshop Fix και άλλες Creative Cloud εφαρμογές πραγματικά εντυπωσιάζουν στο νέο iPad Pro.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles