16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η πιο πολύτιμη μπράντα: Η Apple ξεπερνάει την Google αλλά είναι πίσω από την Amazon

    Η Brandz κοινοποίησε την ετήσια ανάλυση της για τις πιο πολύτιμες μπράντες στον παγκόσμιο χάρτη και υπάρχουν και καλά και άσχημα νέα για την Apple.

    Στην θετική πλευρά η Apple ξεπέρασε την Google αλλά βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης αυτής μιας και στην πρώτη φιγουράρει η Amazon.

    Πέρυσι η Google είχε καταφέρει να περάσει στην 1η θέση με την Apple να βρίσκεται στην 2η και την Amazon στην 3η θέση.

    Η νέα κατάταξη όμως έφερε αλλαγές με τις πρώτες 10 εταιρείες να είναι οι:

    1. Amazon
    2. Apple
    3. Google
    4. Microsoft
    5. Visa
    6. Facebook
    7. Alibaba
    8. Tencent
    9. McDonalds
    10. AT&T

    H βαθμολογία και η κατάταξη γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και με παραμέτρους όπως το πόσο αξία προσθέτει το όνομα μιας εταιρεία στα προϊόντα της.

    Η εξήγηση για την ανοδική πορεία της Amazon έχει να κάνει με μια λέξη που πλέον θα ακούμε όλο και πιο συχνά και που δεν είναι άλλη από τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε εταιρεία στο καταναλωτικό της κοινό.

    Η Apple το γνωρίζει καλά αυτό και σε μια εποχή που οι αγορές όπως αυτές των smartphones σημειώνουν πτώση και συρρίκνωση επενδύει πάρα πολλά στις δικές της νέες υπηρεσίες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles