19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η νέα συνέντευξη του πρώην iOS Software Chief, Scott Forstall

    Scott-Forstall

    Πρόσφατα, ο Scott Forstall, σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αναφορά για τις εντυπώσεις του ως υπάλληλος της Apple και για το πως συνεργάστηκε με τους υπόλοιπους δουλεύοντας για πολλά χρόνια στο πλευρό του Steve Jobs. H συνέντευξη που παραχώρησε, αφορούσε το νέο του musical με τίτλο “Fun Home”.

    O Forstall, υπήρξε Head of iOS Software στην Apple μέχρι το 2012, ενώ μετά από πολλά χρόνια εμφανίστηκε πάλι για να μιλήσει για το νέο musical που έχει ετοιμάσει, μετά από την μεγάλη εντύπωση που του έκανε το script που είχε διαβάσει πριν από κάποια χρόνια. Παράλληλα με την συνέντευξη του για το musical, αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στην Apple, μετά από αρκετά χρόνια. Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

    Asked about the split, Mr. Forstall said he was “so proud of the thousands of people I worked with [at Apple] and with whom I remain friends. I am delighted that they continue to turn out great and beloved products.”

    Ο Forstall, βρισκόταν στην Apple από το 1997, από την χρονιά όπου η NeXT αγοράστηκε από την Apple. Από το 2007 μέχρι και το 2012, ήταν από τα μεγαλήτερα στελέχη μέσα στην εταιρεία, καθώς είχε την θέση του Senior Vice President για το iOS Software της Apple για τα iPhone και στην συνέχεια για τα iPad. Από την Apple απομακρύνθηκε στα τέλη του 2012, μετά από μία εσωτερική ανακατάταξη που έγινε εντός της εταιρείας. Ωστόσο, δεν φαίνεται να τον έχει πειράξει κάτι τέτοιο. Κάθε άλλο παρά κακές εντυπώσεις έχει από την εταιρεία, σύμφωνα με την δήλωση που έκανε στην The Wall Street Journal.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles