17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η λέξη iPhone εμφανίζεται πιο συχνά στις αναζητήσεις της Yahoo

    iPhone5sios7-640x424

    H Yahoo! ανακοίνωσε την λίστα με τις top αναζητήσεις για το 2013 και στην κατηγορία της τεχνολογίας το iPhone για ακόμη μια φορά είναι κυρίαρχος.

    Το iPhone είχε τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2013 με το iPad να βρίσκεται στην 4η θέση μπροστά από προϊόντα όπως τα νέα PS4 και XBox One — το iPod βρίσκεται στην 8η θέση πάνω από το Nokia Lumia και μια θέση πιο κάτω από το Blackberry.

    Παρακάτω σας έχουμε ολόκληρη την λίστα.

    1. Apple iPhone

    2. Amazon Kindle

    3. Samsung Galaxy

    4. Apple iPad

    5. Sony PlayStation 4

    6. Microsoft Xbox One

    7. BlackBerry

    8. Apple iPod

    9. Nokia Lumia

    10. Sony Xperia

    Η Yahoo! επίσης έδωσε στην δημοσιότητα και μια λίστα με τις μεγαλύτερες εμμονές των χρηστών. Εκεί συναντούμε τα Royal Baby στην πρώτη θέση, Miley Cyrus, Breaking Bad, και τον όρο “twerking”, σε αυτή την λίστα ο μόνος όρος που έχει σχέση με την τεχνολογία είναι η τεράστια επιτυχία που ακούει στο όνομα Candy Crush Saga, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια και στο iOS.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles