16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η εταιρεία Imagine του Ron Howard μεταβαίνει από το Apple TV+ στο Amazon

    Η Imagine Entertainment των Ron Howard και Brian Grazer αλλάζει μια πρώτη συμφωνία από το Apple TV+ στα Amazon Studios.

    Οι συνιδρυτές της Imagine, Brian Grazer και Ron Howard, υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με την Apple το 2021 για την παραγωγή ταινιών για το Apple TV+. Η Apple είχε επίσης υπογράψει μια συμφωνία πρώτης εμφάνισης που θα επέτρεπε στην εταιρεία να παραλάβει ένα έργο πριν από τους ανταγωνιστές της.

    Ωστόσο, η Imagine άλλαξε την πρώτη συμφωνία στα Amazon Studios, όπου έχει ένα έργο δράσης-κωμωδίας υπό ανάπτυξη, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

    «Ο Brian, ο Ron και εγώ, μαζί με ολόκληρη την ομάδα μας στην Imagine, συμπεριλαμβανομένης της Karen Lunder, Προέδρου της Imagine Features, και της Sara Bernstein, της Προέδρου της Imagine Documentaries, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα έχουμε ένα σπίτι στο Amazon και θα συνεχίσουμε το κοινό μας στόχο να κάνουμε ταινίες που εμπνέουν, εξυψώνουν και διασκεδάζουν το κοινό», δήλωσε ο Justin Wilkes, Πρόεδρος της Imagine Entertainment.

    Με την Amazon ως νέο συνεργάτη της Imagine, θα δώσει στην εταιρεία τις πρώτες ματιές σε αφηγηματικές ταινίες και ντοκιμαντέρ που σχεδιάζει να παράγει η Imagine. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε άλλο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των “Lucy and Desi”, “Thirteen Lives” και “Judy Blume Forever”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.