20.8 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Το Steve Job Archive ετοιμάζεται για το «Make Something Wonderful» στις 11 Απριλίου

    Ένα νέο ebook που βασίζεται σε email και συνομιλίες που αφορούν τον συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, δημοσιεύεται διαδικτυακά από το Steve Jobs Archive, με το “Make Something Wonderful” να κυκλοφορεί δωρεάν στις 11 Απριλίου.

    Η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία του Steve Job Archive, “Make Something Wonderful: Steve Jobs με τα δικά του λόγια” είναι ένα ψηφιακό βιβλίο που προορίζεται να ενθαρρύνει άλλους να κάνουν πράγματα.

    Καθώς ο Jobs αναφερόταν συχνά για τον εαυτό του ως κατασκευαστής εργαλείων, το Steve Jobs Archive θεωρεί το βιβλίο ως ένα άλλο εργαλείο από αυτόν. Είναι “σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν τα δικά τους υπέροχα πράγματα” που σπρώχνουν τον κόσμο μπροστά.

    Το βιβλίο περιέχει γνώριμες εικόνες και λεπτομέρειες για μερικές γνωστές στιγμές από τη ζωή του Jobs, καθώς και email, συνομιλίες και εικόνες που προφανώς δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Αυτό περιλαμβάνει την οπτική του για την παιδική του ηλικία, την κυκλοφορία και την έξοδο από την Apple, τον χρόνο του στην Pixar και την NeXT και την επιστροφή του.

    Το «Make Something Wonderful» θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακές μορφές δωρεάν στις 11 Απριλίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.