17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η βελτίωση επιδόσεων του iOS 9 έχει ως στόχο την μεγαλύτερη αποδοτικότητα της μπαταρίας

    Η Apple, παράλληλα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ανακοίνωσε και διάφορες βελτιώσεις στην αποδοτικότητα οι οποίες θα έρθουν με την έλευση του iOS 9.

    iOS9-performance-stage

    Οι βελτιώσεις που θα φέρει το iOS 9 έχουν ως στόχο την μεγαλύτερη και καλύτερη απόδοση τόσο της μπαταρίας των συσκευών όσο και των πιο γρήγορων animation, την μικρότερη χρήση της CPU και άλλα πολλά που θα δούμε στην πορεία.

    Τα core graphics του iOS 9 βρίσκονται πλέον βασισμένα στο Metal. Χρησιμοποιώντας το Metal, η default εφαρμογές από την ίδια την Apple θα μπορούν να λειτουργούν με μεγαλύτερη ευκολία, για πιο γρήγορο scrolling και πιο γρήγορα animations. Υπήρξε μείωση της τάξεως του 50% στην χρήση της CPU στο iOS 9, ενώ αντίστοιχα η ίδια η Apple ανέφερε πως το iOS 9 βοήθησε στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας κατά μία ώρα στο iPhone 6. Παράλληλα, πρόσθεσαν μία νέα λειτουργία Low Power Mode η οποία θα βοηθάει στην επέκταση ζωής της μπαταρίας κατά 3 ώρες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles