17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η απόδειξη πως το #bendgate θα αποτελέσει παρελθόν στο iPhone 6S

    bentiphone-780x561

    H Apple δεν θα επαναλάβει το bendgate λάθος για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια σύμφωνα μάλιστα με βίντεο που παρουσίασε ο Lewis Hilsenteger του Unbox Therapy, a.k.a. ο άνθρωπος ο οποίος έκανε το iPhone 6 Plus bendgate βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά πριν αρκετούς μήνες.

    Πιο συγκεκριμένα ο Hilsenteger κατάφερε να έχει στην κατοχή του το σασί του iPhone 6s από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Apple leaker Sonny Dickson, και άμεσα έκανε σύγκριση με το αντίστοιχο του iPhone 6.

    Όπως ο ίδιος τονίζει η Apple έκανε μερικές σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό του με σκοπό να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles