20.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η απόδειξη οτι το iPhone 6S είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε σχέση με κορυφαία Android

    Για να θέσω πιο σωστά το θέμα, το iPhone 6s φέρνει περισσότερες αναβαθμίσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο απ’ότι πολλά κορυφαία μοντέλα Android που αντικατέστησαν τους προκατόχους τους. Ο λόγος γι’ αυτό το άρθρο; Απλά επειδή έχουμε βαρεθεί/κουραστεί και γενικώς είμαστε αγανακτισμένοι κάθε χρόνο να ακούμε από τους διάφορους εξυπνάκηδες – android fans να δηλώνουν ότι για ακόμη μια φορά η Apple κοροϊδεύει το κοινό της, ζητώντας ένα σκασμό λεφτά για μίνιμουμ βελτιώσεις που έχει κάνει στο νέο μοντέλο της.

    Πραγματικά είναι απίστευτα τα σχόλια που γράφονται σε τεχνολογικά φόρα, τόσο Ελληνικά όσο και ξένα από ανθρώπους είτε τεχνολογικά ανίδεους είτε με κάποιο OCB κατά της Apple, πριν καν κυκλοφορήσει το εν λόγω προϊόν στην αγορά!

    Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην σωστή τους θέση, δανειζόμαστε αυτό τον “έξυπνο” πίνακα που δημιούργησε ο Jack March  στον οποίο όπως μπορείτε να δείτε εμφανίζονται οι τελευταίες ναυαρχίδες του android καθώς και το iPhone 6s και κατηγορίες που αναλόγως αν το μοντέλο έφερε αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του ή όχι βαθμολογείται με ένα + ή ένα – αναλόγως. Στο τέλος προκύπτει η τελική βαθμολογία.

    iphone-vs-android-featuresΌπως βλέπετε, μόνο το Motorola Moto X Style καταφέρνει να ισοβαθμίσει με το iPhone 6S στην σχετική λίστα. Αυτό για την επόμενη φορά που κάποιος θα σας πει ότι το iPhone 6S είναι κοροϊδία για τα λεφτά του μιας και δεν προσφέρει τίποτα σε σχέση με το περσινό μοντέλο!!!

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles