14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκε: Το iPhone 6S έρχεται με 2 GB RAM

    iPhone-6s-Plus-video-1024x498

     

    Ευχάριστα τα νέα για αυτούς που ανησυχούσαν για την μνήμη RAM των νέων iPhone 6S μιας και επιβεβαιώθηκε πως και το 6S και το 6S Plus έχουν 2 GB RAM.

    Ο γνωστός προγραμματιστής Hamza Stood επιβεβαίωσε το παραπάνω με tweet που έκανε.

    Η Apple σπάνια διαφημίζει την RAM που υπάρχει στα προϊόντα της αλλά όσο και αν η εταιρεία δεν το θεωρεί αξιοσημείωτο σίγουρα η RAM δεν είναι κάτι μικρό για μια smartphone συσκευή και όχι μόνο.

    Ο Sood μπόρεσε να επιβεβαιώσει την αύξηση αυτή στην μνήμα RAM μέσω του Xcode που περιλαμβάνει πληροφορίες για την ύπαρξη αυτής.

    Screen Shot 2015-09-14 at 4.57.14 PM

    Έτσι λοιπόν αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple κυκλοφορεί ένα iPhone με μια μνήμη RAM μεγαλύτερη του 1 GB με τα νέα iPhone να αποκτούν ότι και το iPad Air 2 δηλαδή 2 GB RAM.

    Η περισσότερη RAM σημαίνει καλύτερες αποδόσεις και πιο γρήγορη απόκριση για την συσκευή.

    Το iOS ιστορικά κάνει καλύτερα διαχείριση στην μνήμη της συσκευής από ότι το Android αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η αναβάθμιση κάνει το πολύ καλό καλύτερο και σίγουρα θα ικανοποιήσει τους νέους χρήστες των iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles