17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η έξυπνη βούρτσα μαλλιών είναι γεγονός [CES 2017]

    hairbrush_key_visual_1-930x637-780x534

    Κάθε χρόνο στο CES σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον ένα gadget που παρουσιάζει την πιο τρελή πλευρά της Silicon Valley και την μανία των έξυπνων συσκευών.

    Φέτος λοιπόν μια από τις μεγάλες υποψηφιότητες με βάση το παραπάνω είναι η συσκευή που προέκυψε από την συνεργασία της Withings με την L’Oreal και που μας έφερε την έξυπνη βούρτσα μαλλιών — μια συσκευή που κάνει κριτική στον τρόπο βουρτσίσματος των μαλλιών σας και μεταφέρει τα αποτελέσματα στο smartphone σας μέσω μιας εφαρμογής.

    Για να το επιτύχει αυτό υπάρχουν μια σειρά από αισθητήρες κίνησης που καταγράφουν την κίνηση που κάνετε όταν βουρτσίζεται τα μαλλιά σας ενώ αισθητήρες μπορούν επίσης να αναγνωρίσουν αν έχετε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά εκείνη την στιγμή.

    Όλες οι πληροφορίες συλλέγονται από το iPhone σας και μέσω της εφαρμογής κάθε φορά έχετε ένα διαφορετικό σκορ και κριτική για το αν το βούρτσισμα που κάνατε ήταν επιτυχημένο ή μη.

    Η βούρτσα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην αγορά αλλά όταν γίνει κάποια στιγμή στα μέσα αυτού του χρόνου θα στοιχίζει πέρα τα $200.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles