22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η έλευση του iPhone 6 δίνει μεγάλο έναυσμα για μεγάλες πωλήσεις μεταχειρισμένων Samsung συσκευών

    IMG_1221

    Ο Tim Cook πρόσφατα έκανε την εικασία πως το iPhone 6 θα έκανε πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν το στρατόπεδο του Android και γενικά πολλοί θα ήταν οι χρήστες που θα θέλουν να αναβαθμίσουν την συσκευή τους. Αυτό που σίγουρα όμως δεν θα περίμενε είναι πως ήδη ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών Android πωλούν ή επιστρέφουν τα Samsung smartphones τους προκειμένου να αγοράσουν ένα νέο iPhone 6.

    Σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg οι ανταλαγγές/πωλήσεις Samsung smartphones τριπλασιάστηκαν σε sites όπως το Gazelle. Αυτό λοιπόν που φοβότανε οι Samsung από την αρχή φαίνεται να επιβεβαιώνεται και η εταιρεία θα έχει νέους πονοκεφάλους ειδικά μιας και το μερίδιο της στην αγορά έπεσε το 2014 εξαιτίας εταιρειών όπως η Xiami και η OnePlus. Η Apple λοιπόν όπως όλα δείχνουν θα επιφέρει ακόμη ένα δυνατό χτύπημα στον Κορεατικό κολοσσό.

    Σε πρόσφατη έρευνα μέχρι στιγμής το 25% τον ανθρώπων που θα αγοράσουν ένα νέο iPhone 6 είναι καινούργιοι στο οικοσύστημα της Apple. H μεγαλύτερη οθόνη ήταν ο βασικός λόγος που οι Android χρήστες είναι έτοιμοι να αλλάξουν στρατόπεδο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles