20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Εργαζόμενοι της Apple στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν την ονομασία του iPhone 8

    iphone-8

    H Apple με άκρα μυστικότητα δουλεύει πάνω στο επόμενης γενιάς iPhone στην πόλη Herzliya του Ισραήλ και ένας εργαζόμενος εκεί επιβεβαίωσε στο Business Insider πως το επετειακό iPhone θα έρθει με την ονομασία iPhone 8 και όχι iPhone 7s.

    Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι το επερχόμενο iPhone θα έχει έναν διαφορετικό σχεδιασμό από τα iPhone 6s και iPhone 7 με μεγάλες αλλαγές τόσο στην κάμερα όσο και στην εμφάνιση.

    Πιο συγκεκριμένα διαβάσαμε και αυτό:

    “Ο εργαζόμενος πληροφορήθηκε στην αρχή της συζήτησης πως μιλούσε με έναν δημοσιογράφο. Όταν τον ρωτήσαμε για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί η Apple τις εγκατάστασης στην Herzliya μας ανέφερε μονολεκτικά το νέα προϊόντα ενώ πρόσθεσε πως η Apple δεν συναρμολογεί προϊόντα εκεί. Μια άλλη πηγή μας ανέφερε πως οι εργαζόμενοι εκεί δουλεύουνε στην πλευρά του hardware και πως έχει να κάνει με τον τομέα της επιβεβαίωσης ή κάτι σχετικό με αυτό.”

    Η Apple έχει 800 εργαζομένους στις εγκαταστάσεις της στην Herzliya ενώ γραφεία με 200 εργαζομένους υπάρχουν και στην Haifa του Ισραήλ.

    Η Apple επίσης πρόσφατα εξαγόρασε την LinΧ εταιρεία από την ίδια χώρα και σύμφωνα με τις φήμες οι τεχνολογία της εν λόγω start up χρησιμοποιήθηκε στην iSight Duo camera στο iPhone 7 Plus.

    Προηγούμενες φήμες έχουν δείξει πως το iPhone 8 θα είναι μια συσκευή χωρίς πλαίσια – bezels ενώ η οθόνη για πρώτη φορά θα είναι OLED. Η αφαίρεση των πάνω και κάτω bezel σημαίνει πως οι μηχανικοί της Apple θα μπορούν να παρουσιάσουν μια 5.5 ιντσών συσκευή που θα είναι πολύ μικρότερη στο χέρι κάποιου σε αντίθεση με τα τωρινά Plus μοντέλα.

    Μάλιστα σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo η εμπρόσθια κάμερα αλλά και ο Touch ID αισθητήρας θα τοποθετηθούν πίσω από την οθόνη. Τέλος οι φήμες θέλουν στον σχεδιασμό η Apple να εγκαταλείπει εκ νέου το σασί από αλουμίνιο και να παρουσιάζει ένα από γυαλί παρόμοιο με αυτό που είχαμε στην iPhone 4/4s σειρά.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles