22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    To επόμενης γενιάς iPhone μπορεί να έχει μια 3D οθόνη

    iphone_6_6plus_primary-100413338-primary.idge_

    Το επερχόμενο iPhone μπορεί να έχει μια 3D οθόνη ορατή χωρίς ειδικά γυαλιά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Economic Daily News. Η εφημερίδα υποστηρίζει πως η TPK, μέλος της παραγωγικής αλυσίδας της Apple συγκεντρώνει χρηματικούς πόρους για ένα επερχόμενο project για την Apple με τις φήμες να θέλουν αυτό να έχει να κάνει με μια 3D τεχνολογία.

    Όπως έχουμε αναφέρει κατά το παρελθόν η Economic Daily News έχει πετύχει αλλά και αποτύχει σε προβλέψεις για την Apple. Είναι βεβαία πολύ πιθανό η Apple να ετοιμάζει κάτι τέτοιο μιας και συνήθως τα νέα S μοντέλα έχουν από ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, όπως είδαμε με τα Touch ID και Siri στα 5S και 4S αντίστοιχα.

    Η Apple επίσης έχει μια σειρά από εγκεκριμένες πατέντες στην 3D τεχνολογία ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την οθόνη αλλά και την κάμερα καθώς στο δυναμικό της έχει και την PrimeSense την εταιρεία από το Ισραήλ που εξαγόρασε και ειδικεύεται σε αυτό το κομμάτι (ήταν υπεύθυνη για το πρώτο Kinect της Microsoft)

    H 3D τεχνολογία δεν είναι άγνωστος όρος στα smartphones μιας και κατασκευαστές όπως οι HTC, LG και Amazon έχουν συσκευές στην αγορά που μπορούν να παρουσιάσουν εικόνες σε τρεις διαστάσεις ενώ την ίδια στιγμή η Google έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο δικό της project με την ονομασία Tango.

    Παρά τα παραπάνω τώρα η μέχρι τώρα υλοποιήσεις αυτής της τεχνολογίας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple έχει ακόμη ένα κίνητρο για να ταράξει τα νερά και να πάρει την θέση του οδηγού και σε αυτό τον τομέα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles