17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Επίσημο: Η Samsung έκλεψε εμπορικά μυστικά της TSMC

    Apple-A9-mockup-002

    H Samsung έκλεψε εμπορικά μυστικά από την ανταγωνίστρια Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (TSMC), την νούμερο #1 παγκοσμίως ανεξάρτητη εταιρεία κατασκευής ημιαγωγών. Αυτό αποφάνθηκε και επίσημα σήμερα το υψηλόβαθμο δικαστήριο στην Ταϊβάν.

    Η αναφορά δεν κάνει λόγο για την Apple αλλά η σύνδεση δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Η Samsung μέσω αυτής της διαδικασίας θα μπορούσε ευκολότερα να κερδίσει παραγγελίες για τον επόμενης γενιάς A9 επεξεργαστή της Apple. Προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο πως τόσο η Samsung όσο και TSMC αναμίχθηκαν σε παραγγελίες για τα A9 chips με την αρχιτεκτονική των 14-nanometer FinFET.

    Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της TSMC, Liang, έπαιξε σημαντικό ρόλο έτσι ώστε η Samsung να κερδίσει την TSMC στην τεχνολογία των 14/16nm.

    Όπως έχουν τονίσει ανεξάρτητοι ειδικοί τα 16nm και 14nm προϊόντα των δύο εταιρειών πλέον έχουν ελάχιστες διαφορές σε σημείο που έχει γίνει πολύ δύσκολο κάποιος να καταλάβει αν κάποιο από αυτά έχει προέλθει από την Samsung ή την TSMC.

    Αυτό που είναι μόνο ξεκάθαρο πλέον είναι πως και οι δύο εταιρείες θα βρίσκονται πίσω από τα A9 chips των επερχόμενων Apple iOS συσκευών με την 14nm αρχιτεκτονική.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles