17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Διαβάστε τι είπε ο Steve Wozniak για το Apple Watch και το φημολογούμενο Apple Car

    Steve-Wozniak-640x426

    O συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak σε πρόσφατη του συνέντευξη μίλησε για το επερχόμενο Apple Watch, αλλά και για το φημολογούμενο Apple Car, της Apple.

    O Wozniak εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι εφαρμογές θα είναι το κλειδί για την επιτυχία του Apple Watch. Επίσης τόνισε πως αρχικά δεν θα αγοράσει κάποια ακριβή έκδοση του Apple Watch και θα προτιμήσει την Apple Watch Sport έκδοση.

    Αποσπασματικά λοιπόν από την συνέντευξη του στο Financial Review:

    “Δεν θα αγοράσω την ακριβή του έκδοση – κόσμημα απλά για να πω ότι το έκανα μέχρι να με πείσει σαν συσκευή πως είναι κάτι που θέλω να έχω συνέχεια μαζί μου, κάθε μέρα και γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας. Μόνο τότε θα σκεφτώ να αγοράσω μια ακριβή έκδοση του Apple Watch. Μέχρι τότε η Sport έκδοση με καλύπτει και με το παραπάνω”

    Σχετικά με την φήμη πως η Apple σχεδιάζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ο Wozniak που ήδη είναι κάτοχος ενός από την Tesla αναφέρει πως η κίνηση αυτή θα ήταν πολύ καλή για την Apple.

    “Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες πλέον που “παίζουν” με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πολλές που προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα αυτόνομο αυτοκίνητο. Αυτό είναι το μέλλον και είναι μεγάλη υπόθεση. Υπάρχουν πάρα πολλά ανοίγματα σε αυτή την αγορά για καινοτομίες και ως εκ τούτου είναι μια τέλεια περιοχή για μια εταιρεία σαν την Apple”

    Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του που όπως πάντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles