22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Διαβάστε δωρεάν ένα μέρος του νέου βιβλίου Becoming Steve Jobs αποκλειστικά στο iBooks

    screen-shot-2015-03-22-at-14-28-17

    Το Becoming Steve Jobs, είναι ένα νέο βιβλίο από τον Brent Schlender και Rick Tetzeli σχετικά με την ζωή και το έργο του Steve Jobs που θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Μαρτιού. Το βιβλίο έχει ήδη εντυπωσιάσει τόσο με τις ιστορίες που περιλαμβάνει όσο και από την αποδοχή που είχε ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη της Apple συμπεριλαμβανομένου και του Tim Cook.

    Ως μέρος του μάρκετινγκ της Apple λίγο πριν την κυκλοφορία του αν πάτε στο iBooks μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν ένα μέρος του.

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως εμείς είχαμε πρόσβαση σε αυτό το κείμενο μέσω του αμερικανικού Apple ID μας και είσοδο μας από εκεί στο iBooks.

    Η Apple πιστεύει πως το εν λόγω βιβλίο είναι πολύ πιο αντικειμενικό και ποιοτικό από την επίσημη βιογραφία του Isaacson η οποία είναι ρηχή και δεν παρουσιάζει ολόκληρη την ζωή του Steve Jobs – αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται ένθερμα τόσο ο Jonathan Ive όσο και ο Tim Cook που μιλήσαν για τις διαφορές των δύο αυτών βιβλίων.

    Στο δωρεάν μέρος του βιβλίου διαβάζουμε τον πρόλογο που περιγράφει την συνάντηση του Schlender με τον Steve Jobs και την πρώτη συνέντευξη που του πήρε όσο αυτός ήταν στην Next. Διαβάζουμε πως ξεκίνησε η σχέση των δύο αντρών και για την πραγματική φιλία τους (25 χρόνια στενής σχέσης με τον μεγάλο άνδρα της Apple)

    Μπορείτε να προ παραγγείλετε το βιβλίο Becoming Steve Jobs σήμερα (iBooksAmazon).

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles