16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Διέρρευσε φωτογραφία που απεικονίζει υποτιθέμενα το καλούπι του iPad Pro

    iPad-Pro-manufacturing-mold-image-003

    Μια φωτογραφία από το υποτιθέμενο βιομηχανικό καλούπι της οπίσθιας πλευράς του iPad Pro έγινε διαθέσιμη σήμερα στο Κινεζικό Weibo δείχνοντας πως η Apple ετοιμάζετε για ένα μεγαλύτερο μοντέλο iPad και είναι προ των πυλών για την μαζική παραγωγή του.

    Η πρώτη αναφορά έγινε από το MacRumors, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο για το αν το εικονιζόμενο καλούπι ήταν από ένα αυθεντικό iPad Pro ή από το dummy που είδαν πίσω τον Μάιο του 2014.

    “Ελάχιστες λεπτομέρειες μπορούμε να διακρίνουμε από την εν λόγω φωτογραφία αν και φαίνεται να υπάρχει ένα Apple logo στο κέντρο του και ίσως και η θέση της οπίσθιας κάμερας” ανέφερε χαρακτηριστικά το site.

    Παρακάτω δείτε ολόκληρη την εικόνα.

    iPad-Pro-manufacturing-mold-image-001

    Οι φήμες μέχρι στιγμής μας έχουν παρουσιάσει δύο πιθανά iPad Pro – ένα με μια οθόνη 12.2 ιντσών και ένα με μια μεγαλύτερη στις 12.9 ίντσες. Παρακάτω σας έχουμε την dummy μονάδα που σας είχαμε παρουσιάσει τον Μάιο.

    iPad-Pro-backplate-Weibo-001

    Με βάση τα παραπάνω κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ακόμη τίποτα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles