17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διέρρευσε το εμπρόσθιο πάνελ του iPad Air 2;

    Screen Shot 2014-04-20 at 2.37.18 PM

    Όλοι περιμένουμε την Apple να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad Air μέχρι και τον Οκτώβριο. Η νέα αυτή συσκευή αναμένεται να αποτελέσει μια αναβάθμιση του τωρινού μοντέλου περισσότερο εσωτερικά με ένα έναν νέο A8 επεξεργαστή, εισαγωγή του Touch ID αισθητήρα και μια βελτιωμένη οπίσθια κάμερα που θα φτάσει τα 8MP.

    Πάρα αυτά μέχρι στιγμής δεν είχαμε σχεδόν καμιά διαρροή για το iPad Air 2. Λέμε μέχρι στιγμής γιατί χθες το blog One More Thing υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του φωτογραφίες που παρουσιάζουν το εμπρόσθιο μέρος – front panels, της συσκευής και μάλιστα το μεγάλο νέο είναι πως η εν λόγω κατασκευή τους θα επιτρέψει στην Apple να κάνει το iPad Air ακόμη πιο λεπτό.

    Το site υποστηρίζει πως η Apple θα ενσωματώσει σε ένα το εμπρόσθιο πάνελ με την οθόνη. Κάτι τέτοιο θα κάνει την συσκευή λεπτότερη αλλά επιπλέον θα δώσει και καλύτερη ποιότητα εικόνας στον χρήστη. Η εικόνα θα φαίνεται πραγματικά σαν να έχει ζωγραφιστεί πάνω στο γυαλί της οθόνης.

    Το MacRumors μίλησε με το iFixit σχετικά με την παραπάνω διαρροή και το συμπέρασμα ήταν πως όντως η Apple μπορεί να κατασκευάζει κάτι τέτοιο με παρόμοιο τρόπο που έχουμε δει και στα Retina MacBook Pro.

    “The move to an integrated panel/display would increase repair costs, but ease of repair has not been a particularly major focus for Apple and the company already uses an integrated display on the iPhone,”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles