15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διέρρευσαν τα καλούπια των φημολογούμενων iPhone XI και XI Max που δείχνουν το τριπλό σύστημα φακών

    Οι φήμες για τα επερχόμενα iPhone καλούν κρατούν και όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές εξαρτημάτων ή σχεδιαγραμμάτων κ.α κάποιες από τις οποίες τελικά θα αποδείχνουν κατόπιν ακριβείς και φυσικά κάποιες όχι.

    Το SlashLeaks παρουσίασε πριν από λίγο την παραπάνω εικόνα που δείχνει τα καλούπια των iPhone XI και XI Max που έχουν ήδη δημιουργηθεί για την κατασκευή θηκών.

    Αυτά τα φυσικά καλούπια θεωρητικά χρησιμοποιούνται ήδη από κατασκευαστές θηκών μιας και είναι βασισμένα σε σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν και έτσι ώστε να βγουν σε μια δοκιμαστική παραγωγή οι πρώτες θήκες για τα 2019 iPhones.

    Επίσης έχουμε και εμπρόσθιο σχεδιασμό σε φωτογραφία σε ένα ποστ στο Weibo

    Αυτό που κρατάμε αυτή την στιγμή είναι το τριπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος που δηλώνει παρών όλο και σε περισσότερες φήμες και διαρροές εικόνων που θεωρητικά έρχονται από την παραγωγική αλυσίδα της Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles