16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Δεν τα πάτε καλά στα μαθηματικά; Δεν πειράζει γιατί σε λίγο θα έχετε το PhotoMath.

    Πόσοι από εσάς δεν έχετε νιώσει τον ιδρώτα να τρέχει στον σβέρκο σας όταν αντικρίζατε κάτι τέτοιο;

    images

    Φαντάζομαι πάρα πολλοί, μιας και τα μαθηματικά είναι ένας “τρόμος” για πολύ κόσμο που πέρασε από το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Όπως φυσικά ήταν και τα αρχαία για άλλους…..

    Για όσους φοβόντουσαν/φοβούνται τα αρχαία, δυστυχώς δεν έχω καλά νέα, αλλά για όσους έτρεμαν/τρέμουν τα μαθηματικά τα νέα είναι συναρπαστικά. Στις αρχές του 2015 θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για το iOS, PhotoMath, η οποία χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού σας θα κάνει του υπολογισμούς και θα σας δίνει το αποτέλεσμα.Κάτι που ακόμη συμπεριλαμβάνει αυτή η πανέξυπνη εφαρμογή, είναι η δυνατότητα που έχει να σας δείχνει τα βήματα υπολογισμού της εξίσωσης ώστε αν γράφεται ένα διαγώνισμα, να μην πετάξετε ένα ξερό αποτέλεσμα και σας πάρουν χαμπάρι ;).

    Απολαύστε την στο demo του παρακάτω βίντεο.

    Θερμή παράκληση για τους φίλους που μας διαβάζουν και βρίσκονται στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο : όσο χρήσιμη κι αν είναι αυτή η εφαρμογή και ανυπομονείτε να γίνει διαθέσιμη, μην ξεχνάτε ότι το να δουλέψετε το μυαλό σας και μελετάτε συστηματικά τα μαθήματα σας, θα σας χαρίσουν μια εφαρμογή που δεν συγκρίνεται με τίποτα : Το μυαλό σας!

     

    σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles