17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Δείτε όλες τις αλλαγές που έρχονται στο HomeKit με την iOS 13

    Η πλατφόρμα της Apple HomeKit γίνεται πιο ισχυρή από ποτέ με την έλευση του iOS 13 τόσο σε θέμα λειτουργιών όσο και σε θέματα βελτιώσεων.

    Αρχικά έχουμε την μεγάλη εικόνα που με το iOS 13 η Apple παρουσιάζει μια σειρά από διεπαφές καρτών που μπορούν να γίνουν κύλιση από τον χρήστη ανάλογα για πρόσβαση ή για αφαίρεση. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης δεν χρειάζεται να μπαίνει μέσα σε μενού και να κάνει εν συνεχεία πίσω.

    • HomePod

    Με το iOS 13 το HomePods απολαμβάνει μια σειρά βελτιώσεων. Μπορεί να αναγνωρίζει πλέον πολλαπλές φωνές ενώ επίσης μπορεί να προβαίνει σε hand off / μετάβαση ήχου μεταξύ συσκευών.

    Στην Home εφαρμογή το HomePod δείχνει την Now Playing κάρτα που βρίσκεται στο Κέντρο Ελέγχου. Μπορεί κάποιος να κάνει ρυθμίσεις στον ήχο του ενώ οι ειδοποιήσεις έχουν μεταφερθεί στις ρυθμίσεις του HomePod.

    • Αξεσουάρ που ήδη υπάρχουν

    Όλα τα αξεσουάρ έχουν μια ανασχεδιασμένη εμφάνιση κάνοντας τον έλεγχο τους πιο εύκολο και πιο εύχρηστο.

    • Νέα αξεσουάρ

    Το iOS 13 φέρνει υποστήριξη των router μέσα από το HomeKit. Αυτό σημαίνει πως το router μπορεί να ελέγχει τα αξεσουάρ του σπιτιού σας για να δει σε ποιους “μιλάνε”. Οι HomeKit κάμερες επίσης έχουν αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά με τις βίντεο καταγραφές να αποθηκεύονται στο iCloud αντί για servers τρίτων φυσικά με απόλυτη κρυπτογράφηση και ασφάλεια.

    • Νέοι αυτοματισμοί

    Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο του AppleInsider.

     

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles