19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε το πρώτο teaser του “Carnival Row”

    Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το “Carnival Row”, την τηλεοπτική μεταφορά του σεναρίου “A Killing on Carnival Row” που έγραψε ο Travis Beacham.

    Ο Del Toro δεν συνδέεται πλέον με το έργο, αλλά ο Beachem χρησιμεύει ως εκτελεστικός παραγωγός και γράφει το σενάριο μαζί με τους Peter Cameron και René Echevarria.

    Η σειρά πραγματοποιείται σε έναν φανταστικό κόσμο της βικτοριανής εποχής στον οποίο τα μυθικά πλάσματα έχουν φύγει από τις χώρες τους που έχουν υποστεί πόλεμο και κατέληξαν στο Carnival Row, την πιο κακόφημη περιοχή της πόλης. Η Cara Delevingne υποδίεται την Vignette Stonemoss, μια πρόσφυγα στο Carnival Row και ο Orlando Bloom τον ντετέκτιβ Rycroft Philostrate.

    Το “Carnival Row” θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime στις 30 Αυγούστου.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles