22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Δείτε το πρώτο teaser της επερχόμενης ταινίας του James Bond

    Το No Time to Die είναι ο τίτλος της νέας ταινίας James Bond τον οποίο υποδύεται και αυτή την φορά ο Daniel Craig που όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία φορά που ο διάσημος ηθοποιός θα παίξει το ρόλο του πασίγνωστου πράκτορα.

    Στην 25η James Bond ταινία θα βρούμε τον Craig να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και την MI6 και να παραθερίζει στη Τζαμάικα. Σύντομα ο παράδεισος του θα διακοπεί όταν ο φίλος του Felix Leiter (Jefrrey Wright) θα ζητήσει τη βοήθειά του για να σταματήσουν έναν αδίστακτο κακοποιό (Rami Malek) που απειλεί να διοχετεύσει μια επικίνδυνη τεχνολογία στον κόσμο. 

    Στο επίσημο κανάλι του 007 στο YouTube είχαμε την κυκλοφορία του πρώτου teaser της ταινίας με το πρώτο trailer να φτάνει αυτή την Τετάρτη.

    Το teaser που έχει διάρκεια μόλις 14 δευτερόλεπτα και που μπορείτε να δείτε παρακάτω μας δίνει μια μικρή γεύση από τις σκηνές δράσεις της ταινίας.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles