14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε το νεότερο trailer της Ad Astra ταινίας με τον Brad Pitt

    Η 20th Century Fox κοινοποίησε το νεότερο trailer για το πολυαναμενόμενο διαστημικό δράμα Ad Astra του δημιουργού James Gray (The Lost City of Z, The Immigrant), με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt ο οποίος επωμίζεται επίσης καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, και τον Anthony Katagas.

    Ο αστροναύτης Roy McBride (Brad Pitt) ταξιδεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να ξετυλίξει το μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη μας. Στο ταξίδι του θα αποκαλυφθούν μυστικά που θα προκαλέσουν την ανθρώπινη φύση και τη θέση μας στον κόσμο.

    Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler και Donald Sutherland.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου (ΗΠΑ).

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles