14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το νεότερο trailer της νέας ταινίας του Guy Ritchie "The Gentlemen"

    Κυκλοφόρησε το νεότερο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ-μαύρη κωμωδία The Gentlemen του (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch) που βασίζεται σε μία ιδέα των Ivan Atkinson και Marn Davies, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Matthew McConaughey (Interstellar, True Detective, DallasBuyers Club).

    Ο υπόκοσμος της Βρετανίας έβαλε τον Guy Ritchie στον κινηματογραφικό χάρτη μέσα από φιλμ όπως τα «Δυο Καπνισμένες Κάνες» και «Snatch», υπερστυλιζαρισμένες δηλαδή περιπέτειες μαφιόζων και μικροκακοποιών. Ο Ρίτσι, αν και μεγαλοπιάστηκε αργότερα με projects όπως ο «Σέρλοκ Χολμς» δε ξεχνά το πως ξεκίνησε και κατά καιρούς επιστρέφει στο genre του εγκλήματος, για ένα φιλμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, χωρίς οσκαρικά άγχη.

    Στην ταινία συναντάμε ένα Άγγλο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, του ‘Mickey Pearson’ (McConaughey) που θα κάνει τα πάντα για να πουλήσει στην πιο υψηλή τιμή την κερδοφόρα αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, έχοντας ως άμεσα ενδιαφερόμενο κάποιον από μία δυναστεία δισεκατομμυριούχων από την Οκλαχόμα. Το ζήτημα είναι ότι στις συναλλαγές του ήρωα παρεμβάλλονται τόσο οι φίλοι όσο και οι εχθροί του, με τους τελευταίους να στήνουν έναν τρικούβερτο χορό από συνωμοσίες, απάτες, εκβιασμούς και μίζες για να του κλέψουν κάτω από την μύτη την ευκαιρία που θα του φέρει την καλή!

    Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Henry Golding (Crazy Rich Asians) , Michelle Dockery (Downton Abbey), Colin Farrell (Widows, The Lobster, The Killing of a Sacred Deer), Jeremy Strong, Eddie Marsan, και ο Hugh Grant.

    Το The Gentlemen θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 24 Ιανουαρίου του 2020.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles