14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε το νέο X-Men: Dark Phoenix trailer [Video]

    Η 20th Century Fox έκανε διαθέσιμο σήμερα ένα καινούργιο trailer για την επερχόμενη sci-fi ταινία X-Men: Dark Phoenix.

    Σκηνοθέτης του “X-Men: Dark Phoenix” είναι ο Simon Kinberg, ενώ εκτός των Sophie Turner και James McAvoy, επιστρέφουν επίσης και άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί όπως οι Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Evan Peters, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee και Tye Sheridan.

    Αν και συνήθως ο Charles Xavier είναι ο πιο μετριοπαθής χαρακτήρας της ομάδας, αυτή τη φορά θα εκθέσει τα μέλη της σε κίνδυνο, καθώς θα τους στείλει σε μια παράτολμη αποστολή στο διάστημα. Μια αποστολή που θα δεν θα πάει όπως θα ήθελε, με την Jean Grey να εκτίθεται σε μια ηλιακή καταιγίδα που θα ξυπνήσει μέσα της την Dark Phoenix.

    Η Jean θα προσπαθήσει να τιθασεύσει αυτή την σκοτεινή δύναμη αλλά μέρα με την μέρα γίνεται σαφές πως μπορεί να βλάψει πλέον ακόμη και τους αγαπημένους της.

    Η ενότητα της οικογένειας των X-Men δοκιμάζεται ακόμη μια φορά ενώ παράλληλα η Jean πρέπει να μην γίνει το ολέθριο εκείνο όπλο που θα υποδουλώσει ολόκληρο τον πλανήτη από εξωγήινους εχθρούς που είναι έτοιμοι για εισβολή!!

    Η πρεμιέρα του X-Men: Dark Phoenix έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 7 Ιουνίου του 2019.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles