21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε πως η κάμερα του iPhone 6 ξεπερνάει αυτή του 5s σε μια μοναδική φωτογράφιση στην Ιρλανδία

    1410912739231-640x360

    Η κάμερα που συναντάμε στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus δεν αναβαθμίστηκε σε megapixels πάρα αυτά τελικά είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη του iPhone 5S. Θέλετε απόδειξη για αυτή την δήλωση; O φωτογράφος Austin Mann πήρε το iPhone 6 και iPhone 6 Plus στην Ιρλανδία για μια μοναδική φωτογράφιση και απέδειξε με τον καλύτερο ίσως τρόπο πως τα νέα iPhone 6 έχουν την καλύτερα κάμερα που έβαλε ποτέ η Apple σε ένα iPhone.

    iphone6vsiPhone5

    “Κάθε χρόνο τα νέα iPhone είναι γεμάτα νέα χαρακτηριστικά αλλά για εμάς τους φωτογράφους ένα μόνο έχει τεράστια σημασία: Πως είναι οι επιδόσεις της κάμερας και αν αυτή μπορεί να κάνει λήψη καλύτερων φωτογραφιών. Την ημέρα λοιπόν του Keynote συνεργάστηκα με το The Verge και ξεκίνησα ένα ταξίδι 5 ημερών στην Ιρλανδία για να συγκρίνω τις κάμερες του iPhone 5S, iPhone 6, και iPhone 6 Plus. Οι σκηνές μαγευτικές και πολλές, καταιγίδες, καταρράκτες ακόμη και πτώση από ελικόπτερο. Μοναδικό εργαλείο μου λήψεων σε όλα αυτά τα iPhones.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles