22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης του Apple VP Greg Joswiak [Video]

    Joswiak-recode

    Τον Οκτώβριο ο Apple VP of iPhone marketing Greg Joswiak ανέβηκε επί σκηνής και παρέθεσε συνέντευξη στα πλαίσια του Recode Code/Mobile συνεδρίου. Κατά την διάρκεια των 30 λεπτών ο Joswiak μίλησε για πολλά θέματα συμπεριλαμβανομένων και του iOS 8, το Apple Pay και πολλά ακόμη.

    Μιας και ο Joswiak δεν είναι SVP στην Apple δεν τον βλέπουμε να μιλάει συχνά δημοσίως αλλά η συνέντευξη που παρέθεσε είχε πολλά σημαντικά σημεία.

    Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως ο Joswiak έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της Apple τα τελευταία χρόνια ενώ πλέον είναι υπεύθυνος των πωλήσεων του iPhone. Είναι ένας marketing guru λοιπόν με μεγάλη οξυδέρκεια ακόμη και στην δημιουργία των προϊόντων της Apple.

    Δείτε την συνέντευξη παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles