20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Γιατί ο Joe Belfiore της Microsoft χρησιμοποιεί ένα iPhone

    1200x-1

    Δεν είναι η πρώτη φορά που το tag  ‘Twitter for iPhone’ προδίδει κάποιον να χρησιμοποιεί μια συσκευή που κανονικά δεν θα το περίμενε κανείς. Το τελευταίο “θύμα” ήταν Joe Belfiore, Microsoft VP που ηγείται το Windows Phone project.

    Βέβαια ο ίδιος έδωσε την εξήγηση του για το γιατί στο 9μηνο sabbatical που έχει από την Microsoft χρησιμοποιεί ένα iPhone ως συσκευή του.

    “Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να καταλάβω συσκευές όπως το iPhone αλλά και Android που αποτελούν τον ανταγωνισμό για τα Windows Phone. Στους 9 αυτούς μήνες απουσιάς μου από την εταιρεία έχω μια τεράστια ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα αυτές τις συσκευές. Έτσι θα μπορέσω να αξιολογήσω τα θετικά και τα αρνητικά τους μέσα από την δική μου εμπειρία. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό απλά “παίζοντας” για μερικές μέρες με αυτές τις συσκευές. Πρέπει κάποιος να αντιληφθεί την διεπαφή τους, να κάνει upload φωτογραφιών και να χρησιμοποιήσει εφαρμογές που υπάρχουν και στην πλατφόρμα των Windows. Θα ήταν τρελό λοιπόν για τους παραπάνω λόγους να μην χρησιμοποιήσω ένα iPhone αυτή την περιόδο” τόνισε χαρακτηριστικά ο Belfiore

    Είμαστε σίγουροι πως για τους ίδιους λόγους και υψηλά στελέχη της Apple χρησιμοποιούν συσκευές του ανταγωνισμού απλά είναι πολύ πιο προσεκτικοί με την χρήση τους και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με δημόσιες κοινοποιήσεις από αυτές.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles