20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αυτό είναι το σχεδιάγραμμα του μεγαλύτερου iPad Pro;

    iPad-Pro-Air-Plus-Prototype-500x240

    Ένα σχεδιάγραμμα που φημολογείται πως το διέρρευσε εργάτης της Foxconn υποτιθέμενα δείχνει το φημολογούμενο μεγαλύτερο iPad Pro. Το γνωστό πλέον σε όλους μας γαλλικό blog Nowhereelse δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία αυτού.

    Στην εικόνα παρατηρούμε 4 ενσωματωμένα ηχεία κάτι που είναι λογικό για ένα μεγαλύτερο iPad που μπορεί να φτάσει τις 12.2-12.9 ίντσες.

    Ως είθισται όμως με τέτοιες διαρροές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμη σίγουρα. Βέβαια η πλευρά του blog που δημοσιοποίησε πριν από λίγο την φωτογραφία τονίζει πως προέρχεται από αξιόπιστη πηγή η οποία είχε δώσει στην δημοσιότητα και ανάλογες φωτογραφίες του iPhone 6.

    Από την φωτογραφία δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά αν και η πηγή της υποστηρίζει πως η συσκευή θα έχει ένα πάχος που θα κυμαίνεται μεταξύ 6.9 και 7.5 χιλιοστών.

    Ως τώρα οι φήμες για ένα μεγαλύτερο iPad είναι ιδιαίτερα έντονες με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo να έχει προβλέψει πρόσφατα πως η συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της το 2 τρίμηνο του 2015.

    Οι φήμες θέλουν επίσης το iPad Pro να είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία με το τέλος του 2014 αλλά προβλήματα στην συναρμολόγηση του καθυστέρησαν αυτή την ημερομηνία.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles