16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό στο iOS 13 που βοηθάει την υγεία της μπαταρίας της συσκευής σας

    Με το iOS 13 η Apple εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό για την υγεία της μπαταρίας που το ονομάζει “Optimized Battery Charging” και που έχει σχεδιαστεί ώστε να επεκτείνει την ζωή της μπαταρίας στην iOS συσκευή σας.

    Στις Ρυθμίσεις λοιπόν και στον τομέα της Μπαταρίας κάτω από το Υγεία Μπαταρίας υπάρχει ένας νέο διακόπτης που αν θέλετε να τον ενεργοποιήσετε τότε θα γίνει καταγραφεί την ρουτίνα φόρτισης που κάνετε στην συσκευή σας και περιμένει να ολοκλήρωση την φόρτιση σε πλήρης μέχρι να χρειαστείτε το iPhone σας.

    Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό αν συχνά φορτίζεται το iPhone σας όταν κοιμάστε το βράδυ η Apple μπορεί να προχωράει στην φόρτιση της συσκευής σας μέχρι το 80% απευθείας αλλά να περιμένει μια ώρα ή και περισσότερο πριν ξυπνήσετε για να φορτίσει το υπόλοιπό 20%.

    Έτσι λοιπόν έχετε την καλύτερη δυνατή φόρτιση για την υγεία της μπαταρίας σας αντί να έχετε για πολλές ώρες την συσκευή σας στον φορτιστή ενώ αυτή έχει ήδη φτάσει στο 100%.

    Το να αποφεύγει κανείς να φορτίζει την συσκευή του συνεχώς στο 100% ειδικά αφήνοντας την για πολλές ώρες στην φόρτιση είναι ευχής έργο αλλά επειδή πολλοί χρήστες το κάνουν σίγουρα αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα βοηθήσει σημαντικά στην υγεία της μπαταρίας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles