22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αυτή είναι η απάντηση της Google στο Apple TV

    nexus_player_edit-940x608

    Καθώς ώρες μας χωρίζουν από το δεύτερο μεγάλο event της Apple η Google χθες ενεργοποίησε μια σειρά από νέα προϊόντα ανεβάζοντας τον πήχη ανταγωνισμού. Έτσι λοιπόν μέσα σε αυτά είδαμε και την πρώτη επίσημη Android TV που θέλει να κερδίσει τους οπαδούς των Chromecast και Apple TV.

    To πρώτο  Android TV set-box ονομάζεται Nexus Player, και μοιάζει με την μπάλα του hockey. Ως συσκευή σας επιτρέπει την αναπαραγωγή όλων των ταινιών όπως το Apple TV αλλά επιπλέον μπορεί να παίζει και παιχνίδια.

    Περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια μια μεγάλη αναβάθμιση στο Apple TV αλλά με το Nexus Player η Google φέρνει στην αγορά χαρακτηριστικά που πολλοί Apple fans θέλανε όπως εφαρμογές, παιχνίδια και μια πανέμορφη διεπαφή.

    nexusplayer-940x470

    Το Nexus Player έχει έναν 1.8GHz Intel Atom επεξεργαστή με μια  PowerVR Series 6 κάρτα γραφικών, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης στον πληκτρολόγιο έχουν ενσωματωθεί φωνητικές αναζητήσεις ενώ παράλληλα έχει και το δικό του gamepad.

    To Nexus Player θα γίνει διαθέσιμο στις 17 Οκτωβρίου προς $99.

    Άραγε η Apple έχει έτοιμη μια απάντηση για αυτό;

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles